Cum ramaneti activi in sezonul rece?

Pe masura ce ne indreptam spre iarna si zilele cu mai multa ploaie, vant sau ninsoare, probabil ca veti petrece mai mult timp in interior. Activitatile in aer liber sunt mai putin atragatoare (si uneori nesigure) pe vreme rea, cu siguranta! Totusi, grija de corpul tau ar trebui sa fie o prioritate pe tot parcursul anului si este important sa ramai activ chiar si atunci cand esti blocat in interior.

Cum ramai activ cand e frig? Care sunt unele activitati de fitness pe care iti place sa le faci in interior? Mergi la sali de sport sau centre de recreere interioare pentru a lucra? Daca totusi iti place sa iesi cand vremea este mai mica decat ideala, ce echipamente iei cu tine pentru a te asigura ca ramai cald si in siguranta in timp ce esti afara?

Iata cateva sfaturi pentru a ramane activi pe timp de iarna:

  • Cumparati echipament sportiv special pentru anotimpul rece. In acest fel, nu veti avea nevoie de foarte multe haine care v-ar putea incomoda in timpul exercitiilor fizice.
  • Continuati sa alergati. Este dovedit stiintific ca alergarea pe timp de iarna ajuta la imbunatatirea imunitatii.
  • Mancati sanatos. O dieta echilibrata formata din legume, fructe si suplimente naturale, alaturi de exercitii fizice regulate, va vor pazi de gripe si raceli.
  • Mergeti refulat la medic pentru analize si testele de rutina pentru a va asigura ca totul este in regula.
  • Bucurati-va de o ciocolata calda in cheat days!