Cum arata un weekend perfect?

Indiferent daca iubiti weekend-ul sau pur si simplu va rugati sa vina vineri mai devreme in fiecare zi, poate fi greu sa gasiti acest echilibru intre viata profesionala si viata personala. Odata ce zilele de lucru se termina, toate lucrurile pe care nu le-am putea face in acel moment ne consuma zilele libere. Toate sarcinile de curatare, spalare si alte treburi ale casei sunt ce ne consuma cea mai mare parte a timpului. Si inainte sa realizam, weekend-ul se incheie.

Cum putem sa ne rezervam un weekend doar pentru noi?

Asta inseamna sa ne concentram asupra noastra pentru a ne reincarca bateriile dupa o saptamana stresanta si a ne pregati pentru urmatoarea:

Bucurati-va de o baie luxoasa
Nimic nu inlatura stresul mai bine ca baie calda. Adaugati in apa produse de lux si relaxati-va savurand bauturi reconfortante. Daca nu te aventurezi prea mult dupa spumantele de baie, sau vrei doar ceva diferit, inlocuieste-le cu saruri de baie relaxante. Orice se potriveste cu fantezia ta, foloseste-o pentru a-ti putea petrece acel timp intr-un mod benefic psihicului si corpului tau. Daca nu iti place linistea, poti citi sau asculta muzica in timp ce te relaxezi in apa frumos parfumata.

Ziua Spa
Daca o vizita la spa este costisitoare sau pur si simplu nu ai timp sa mergi frecvent, de ce sa nu creati acasa propriul spa? Si credeti-ma, nu este scump sa faceti acest lucru si nici nu implica pasi complicati. Tot ce aveti nevoie este un halat pufos si unele dintre cele mai bune produse de ingrijire. Cu siguranta multe dintre voi pastreaza produse scumpe pe care le folosesc doar pentru ocazii speciale sau cand pielea are nevoie disperata de ele. O zi la spa-ul de acasa ar trebui sa includa rasfatarea la maxim; tratamente faciale, exfoliant, ceai cald (sau cafea) Incepeti fie cu o baie calda, linistitoare, fie cu un dus cu aburi. Veti deschide porii, permitand produselor de ingrijire a pielii sa actioneze in profunzime.

In timp ce va rasfatati pielea, este timpul sa tintim si simturile! Aprindeti o lumanare parfumata (care dezvaluie aroma voastra preferata) sau activati un difuzor pentru a va umple baia cu arome de uleiuri esentiale. In functie de aromele pe care le alegeti, ele va pot ajuta sa va simtiti relaxati si va pot scapa de stres. Asadar, ce altceva poate fi mai reconfortant decat un weekend petrecut in acest rasfat?