Ce trebuie sa stii despre cele 4 tipuri de venituri – partea II

VENIT PASIV
Ce este: Orice fel de bani care provin din resursele pe care le detineti si nu trebuie sa lucrati activ in permanenta. Venitul pasiv poate veni sub forma de venituri din chirii, redevente, o afacere automata online, marketing afiliat etc.

Pro: Multi oameni au devenit bogati in acest fel. Venitul poate fi consistent si puteti face in mod esential bani in timp ce dormiti. Aveti mai mult control decat cu venituri obtinute si investitii. Nu aveti intotdeauna nevoie de mii de dolari in avans, ca si dvs., cu venituri din portofoliu. Venitul dvs. poate fi nelimitat in unele cazuri.

Contra: Nu este pasiv la inceput. Mai intai trebuie sa decideti ce forma va avea „venitul pasiv” si poate dura ceva timp pentru a va stabili lucrurile acolo unde acestea pot fi in cele din urma pasive si veti vedea bani reali in contul dvs. bancar dupa ce toate cheltuielile dvs. de afaceri au a fost platita.

De exemplu, daca decideti ca veti cumpara o locuinta de inchiriat, trebuie mai intai sa va asigurati ca trece inspectia si sa faceti orice fel de lucrari de intretinere inainte de a o inchiria oficial. Din cauza problemelor care vin cu veniturile din chirie, multi oameni au inceput sa faca afaceri online, unde vinde un curs digital sau un alt produs digital unde clientul poate descarca imediat. Puteti configura sisteme astfel incat intreaga afacere online sa fie automatizata.

Dezavantajul cu o afacere online este ca va trebui sa faceti o multime de marketing si sa lucrati pentru a aduce traficul pe site-ul dvs. Daca vindeti un curs despre cum sa faceti blogging-ul pentru bani, trebuie sa aduceti oameni care au grija de asta si sunt dispusi pentru a scoate banii pentru cursul tau. Spatiul online se schimba destul de repede si va trebui sa tineti pasul cu orice tendinte si amenintari la adresa afacerii dvs. online. Vestea buna este ca exista inca o multime de locuri pentru viitorii proprietari de afaceri online pentru a face bani.

VENITUL INIMAT
Acesta este orice tip de resursa pe care il mosteniti prin incredere, numerar, actiuni, o plata unica (suma forfetara), casa parintilor dvs. etc. Acest lucru nu se aplica tuturor si, uneori, exista stipulari pe care trebuie sa le indeplineasca oamenii inainte ca acestia obtine mostenirea lor.

CONCLUZII
Este foarte important sa intelegem cum functioneaza banii si diferitele modalitati prin care putem obtine bani in viata noastra. In timp ce unele dintre aceste cai ar putea sa nu fie pentru dvs., punctul forte este ca optiunile sunt acolo, si sigur ca ar putea sa ia ceva timp pentru a lucra spre, dar recompensele pot fi fenomenale atunci cand sunt implementate corect.