Candy Bar-ul care îndulcește invitații la botez

Un candy bar reprezintă acel element care impresionează invitații în cadrul unui botez, ori în cadrul oricărui alt tip de eveniment fastuos. Poziționat aproape de intrare pentru a-i întâmpina pe cei dragi, atrage prin culoare, aranjamente și caracterul copilăresc pe care îl emană.

Deoarece fiecare părinte își dorește ca petrecerea de botez să iasă excelent, este important ca fiecare detaliu să fie ales cu atenție. Tocmai de aceea, este recomandat să apelați la profesioniști când vine vorba de alegerea unui candy bar, pentru a vă asigura că preparatele vor fi delicioase și că vor arăta spectaculos.

Candy bar superb pentru botez

Echipa Vasile Stan Events vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii specializate pentru nunți și botezuri, printre care și candy bar. Personalizarea și atenția față de sănătate sunt caracteristicile care definesc candy bar-ul. Puteți decide împreună asupra preparatelor și a decorului, iar dulciurile apetisante vor fi aduse direct la locația în care va avea loc botezul pentru micuțul dumneavoastră, spre deliciul invitaților.

Cum alegem un candy bar de botez?

Alegerea unui candy bar pentru botez depinde de o serie de factori, însă echipa Vasile Stan Events este specializată în organizarea evenimentelor de o asemenea anvergură și vă va ajuta să vă întâmpinați invitații cu cele mai delicioase prăjituri și care vor arăta impresionant în fotografii. Un candy bar ideal ar trebui să respecte următoarele caracteristici:

• Să se potrivească tematicii botezului

În general, botezul pentru un băiețel este decorat în albastru, iar cel pentru fete cu roz. Candy bar-ul ar trebui să respecte aceleași culori pentru continuitate și armonie. Acest lucru denotă și faptul că ați acordat atenție detaliilor, iar profesioniștii de la petrecerilacort.ro sunt experți la acest capitol.

• Diversificare și adaptabilitate

Două platouri de prăjituri nu pot fi numite candy bar. Este nevoie de brioșe, tarte, macarons, mini prăjituri și multe alte preparate care sunt pe placul părinților, dar și al invitaților. Dacă de exemplu, sunt invitate și persoane vegane, ar trebui să existe prăjituri special preparate și pentru aceștia.

• Aranjament și aspect

Candy bar-ul trebuie amenajat pe o masă separată, într-o zonă la care să aibă acces rapid invitații. La începutul botezului va reprezenta locul cel mai adorat, fiind ușor de transformat în vedeta tuturor fotografiilor. De aceea, trebuie să arate apetisant și prăjiturile să fie aranjate astfel încât să iasă foarte bine în poze înainte de a fi mâncate cu poftă.

• Opțiunea de personalizare a candy bar-ului

Pe lângă adaptarea la tematica și gusturile invitaților, un candy bar ideal pentru botez (http://www.petrecerilacort.ro/candy-bar/) ar trebui personalizat în funcție de dorințele părinților și de personalitatea copilului botezat. Puteți astfel opta pentru realizarea unor prăjituri care să aibă numele micuțului scris din cremă, ori elementele de veselă să respecte tematica unui desen animat, ori a unui film destinat copiilor.

Acestea fiind spuse, pentru a vă asigura că veți avea parte de un candy bar delicios în cadrul botezului, trebuie să luați în considerare anumiți factori. Însă puteți de asemenea, să lăsați totul pe seama experților în organizarea de evenimente de la petrecerilacort.ro, pentru ca dumneavoastră să vă puteți relaxa și pregăti pentru petrecere.