Atunci cand trebuie sa lucrezi de acasa si pleci in calatorie – II

FOLOSITI MUZICA!
Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care vi le putem recomanda este sa luati castile cu dvs. Concentrarea poate fi o munca grea, mai ales daca hotarati sa lucrati intr-o cafenea ocupata pe marginea drumului.

CONSIDERATI DISPONIBILITATEA PUTERII
Acest lucru este important mai ales daca plecati in calatorie sau va mutati intr-o tara noua. Sansele sunt ca veti lucra la un dispozitiv electronic, deci asigurati-va ca aveti incarcatoarele potrivite; adaptoarele potrivite si ca tensiunea tarii nu va va arunca dispozitivele.

AMBALATI UN BLOC DE NOTA (SI UN PEN!)
Nu stii niciodata cand timpul pentru inregistrarea unor idei creative sau motivatia de a lucra la un proiect va deveni coplesitor, dar nu peste tot in lume este un loc sigur de lucru. La urma urmei, nu veti dori sa scoateti echipamente in valoare de mii de dolari intr-un loc in care va simtiti inconfortabil. In schimb, purtati un blocnotes un pix pentru a inregistra idei si note oriunde va aflati.

Daca ati facut o multime de note si intamplator aveti la dispozitie un scaner sau, pur si simplu, vreti sa faceti fotografii, puteti utiliza instrumente de scriere online pentru a va converti mazgaliturile intr-un format digital.