Amenajati-va bucataria cu incorporabile de efect

V-ati decis sa va reamenajati bucataria, insa nu stiti de unde sa incepeti? Multi proprietari sunt pusi in aceasta postura, insa cei mai inspirati isi aloca timp pentru a gandi imaginea de ansamblu a viitoarei bucatarii si incep prin colectarea de fotografii care sa ii inspire in viitoarele alegeri de design. In timp ce unii spun ca au nevoie de mai mult spatiu, altii doresc doar sa-si actualizeze bucataria actuala.

Pasul 1: Stabiliti de ce anume aveti nevoie

Cu alte cuvinte, gandiri-va cat de des utilizati bucataria si vor rezulta aspectul si caracteristicile care se potrivesc stilului de viata. Obtineti idei din toate resursele posibile, inclusiv din showroom-urile care promoveaza plite si cuptoare incorporabile in targurile organizate, fiindca va va fi mai usor sa luati o decizie.

Pasul 2: Cercetare si planificare

Bugetul si domeniul de aplicare sunt interconectate si se schimba adesea de mai multe ori in timpul procesului de proiectare pe masura ce deveniti mai informati si puteti exprima ceea ce va doriti si ceea ce va puteti permite. Ca proprietar, este greu de inteles ca bucataria moderna pe care v-o doriti nu este chiar la un pas distanta si trebuie sa va multumiti cu cat va permiteti. Amintiti-va, acesta este un proces educational.

Pasul 3: Gasiti profesionistii de care aveti nevoie

Unii oameni incep prin a vizita magazinele marilor retaileri sau showroom-urile unde vad totul in timp real. Multi proprietari primesc referinte de la prieteni sau colegi si incep sa angajeze un arhitect sau un designer care sa le faciliteze obtinerea bucatariei de vis. Cu toate acestea, altii ar putea face loc incorporabilelor de unii singuri. Totusi, trebuie sa tineti cont de sfatul unui specialist in amenajari, fiindca incorporabilele au dimensiuni standard.

Pasul 4: Design schematic

Aceasta faza include schite, planificare spatiala, planuri preliminare si elevatii care arata dimensiunile dulapurilor. Aveti nevoie de un plan pentru a afla ce materiale sunt necesare si cat va costa intreaga investitie. In acelasi timp, puteti trimite desene pentru estimari privind unele optiuni, pentru a va face o idee preliminara cu privire la pozitionarea incorporabilelor in cadrul bucatariei.

Incorporabilele ocupa un loc important intr-o bucatarie, fie ea moderna sau traditionala. Dincolo de estetica desavarsita pe care o aloca oricarui spatiu, incorporabilele se dovedesc mai eficiente si mai sigure decat metodele de gatit traditionale, astfel ca la momentul actual cuptorul incorporabil nu mai reprezinta o grija pentru adulti iar plitele incorporabile sa racesc atunci cand vasul este mutat. De real ajutor in viata oricarui tanar cuplu sau a doamnelor care isi doresc noi experiente gastronomice dupa tehnici moderne, plitele, cuptoarele si hotele incorporabile depasesc asteptarile print-o gama variata de specificatii ideale si benefice in contextul unui ritm alert.