Am vizitat putin din Scotia

Am condus 40 de minute de la Halifax catre oraselul pe care doream sa il vizitam din Nova Scotie.

De obicei, puteti parca langa far, obiectivul turistic principal al zonei. Cu toate acestea, in timpul sezonului turistic de varf, veti gasi probabil loc de parcare mult mai departe. Plimbarea pe deal din satul mic este o experienta incantatoare. Asigurati-va ca va veti opri in magazinele locale de artizanat localizate pe parcurs. Casele colorate de langa micul debarcader cu barci de pescuit sunt o atractie turistica interesanta unde puteti face cateva fotografii maritime clasice.

Veti gasi Westerul Sou dupa ce ajungeti in varful dealului. Acest mare restaurant popular ofera o selectie larga de fructe de mare locale. In interior au si un magazin de cadouri (aceasta este sansa dvs. sa cumparati un pulover daca va simtiti subprimati pentru briza oceanului) plina de suveniruri amuzante de pe litoral.

Daca Peggy’s Cove este prea ocupat pentru a putea lua ceva mancare, indreptati-va pe drumul spre Rabarbar. Acest restaurant maritim incantator prezinta un decor unic, inclusiv tablouri, fotografii si picturi murale din sticla realizate de catre artisti locali. De asemenea, sunt dotate cu ferestre mari cu vedere spre apa, astfel incat fiecare masa are vedere la ocean. In zilele calduroase, terasa lor din fata oceanului este, de asemenea, foarte populara. Aici veti gasi toate preparatele clasice cu fructe de mare si multe altele.

Sfaturi pentru persoanele care mananca fara gluten: Ofera crusta de pizza fara paine, paine si chifle, astfel incat multe dintre meniurile lor pot fi facute Gluten Free. De asemenea, au o prajitura fara gluten absolut delicioasa. Data viitoare cand vizitati Nova Scotia, asigurati-va ca va duceti cu masina scurta spre Cove Peggy’s Cove. Insa pana atunci puteti vedea intotdeauna farul in direct pe camerele web din Nova Scotia.