Alte idei de planificare pentru noul an

Prin identificarea viitoarelor activitati in 2020 si conectarea acestora cu o strategie de recompense, puteti maximiza cu adevarat avantajele si beneficiile. Daca planuiti o calatorie mare, de exemplu, puteti utiliza o carte de credit care va recompenseaza pentru calatorie pentru a obtine mai mult din achizitii.

O abordare priceputa este „stratul” recompenselor: cand rezervati un zbor:

  • utilizati numarul dvs. de zbor frecvent pentru a castiga mile (stratul nr. 1);
  • rezervati zborul cu un card de credit, care va permite sa castigati incasari de 3% inapoi la categoria dorita, inclusiv calatoria (stratul nr. 2)
  • veti primi un bonus de recompense de carduri de pana la 75%, ceea ce se traduce pana la 5,25 la suta in numerar inapoi pentru fiecare dolar cheltuit in calatorie (stratul nr. 3).

Urmariti-va succesul:

Dupa ce v-ati facut planurile, o modalitate excelenta de a incepe vizualizarea obiectivelor financiare este urmarirea acestora printr-un tablou de bord cuprinzator. Instrumentul disponibil in servicii bancare online si mobile, este un exemplu excelent. Este un tablou de bord cu recompense complete care va ajuta sa urmariti cu usurinta recompensele cardurilor de credit, veniturile preferate de recompense, toate intr-un singur loc. De asemenea, puteti explora beneficiile dvs. curente, gasiti recompense pe care le-ati ratat si va puteti rascumpara recompensele chiar in aplicatie.

Planificarea unei strategii de recompense financiare nu trebuie sa fie coplesitoare! Daca va reevaluati obiectivele si creati un plan care sa va maximizeze castigurile, va veti oferi un cadou cu mult inainte de sarbatori.