5 Conturi de Instagram cu idei de design interior

Indiferent daca va mutati intr-un spatiu nou sau cautati sa va refaceti casa curenta, am descoperit ca Instagram este o sursa uimitoare de inspiratie, ce nu veti vedea altundeva. Fluxul meu de explorare a devenit plin de designeri de interior amatori si profesionisti uimitori, si nu ma mai satur! Daca sunteti in cautare de inspiratie atunci cand va proiectati spatiul, nu cautati mai departe de aceste 5 uimitoare conturi de decor:

@NUDEANDTHENOVICE

Sarah este un profesionist atunci cand vine vorba de amestecarea si potrivirea piesele excentrice si tari; fie pe un perete al galeriei, fie sub forma de amestec de tipar si textura.

@ARIANNA_DANIELSON

Poate fi o adevarata provocare pentru a incorpora obiecte de epoca in decorul dvs. de acasa, fara a arata ca un muzeu, dar Ari reuseste acest lucru fara vreo urma de cusur.

@ANTONIADREAMING

Antonia este mama si este logic ca deocrul casei sa fie catre latura ceva mai practica. Dar asta nu inseamna ca nu este de asemenea, eleganta, superba si intotdeauna pusa la punct.

@INTERIOR.MUM

Un alt Instagrammer care dovedeste ca familiile mari si uimitorul decor interior merg mana in mana. Stilul ei este unic pentru mine, deoarece se bazeaza pe tendintele decorului rustic, dar fara a fi cutezator.

@AWW.SAM

Acest designer incantator de retro nu se teme sa aduca culoarea in casa (care, intr-adevar, arata ca o papusa), jucand pe teme din anii ’60 si ’70. In timp ce nu sunt deloc gata sa renunt la neutronii mei, acest profil ma inspira sa incorporez mai multa culoare in casa mea.