3 scuze care te tin pe loc

Am descoperit ca pot fi foarte bun in a face planuri. Planuri care ma vor ajuta sa cresc si sa ma dezvolt. Fie ca un plan de exercitii fizice, un plan de alimentatie sanatoasa, planuri de calatorie sau chiar planuri de a-mi atinge obiectivele. Sunt sigur ca nu sunt singurul care se gandeste ca nu are timpul, banii su resursele necesare.

NU aveti timp suficient

Daca nu aveti timp acum, atunci cand? Cu acest timp vom face in cele din urma toate proiectele interesante, aventurile si obiceiurile zilnice pe care le-am planificat. Cu toate acestea, realitatea este ca va exista intotdeauna ceva care te face sa crezi ca esti prea ocupat. Nu te prinde in capcana gandirii ca nu ai timp suficient, daca vrei ceva suficient, vei face timp pentru asta. Incepeti sa bifati aceste experiente din lista dvs. si incepeti sa faceti timp pentru aceste obiceiuri zilnice!

 

NU aveti prea multe bani

Banii pot parea o scuza sincera de a nu face ceva. Vreau sa spun cum te poti astepta sa calatoresti daca nu ai destui bani? Realitatea este ca, daca vreti cu adevarat ceva, puteti gasi aproape intotdeauna o modalitate de a face acest lucru. Intelegi ca exista un obstacol in calea ta si stii ca exista o cale de a rezolva asta. Fie ca prin bugetare, economisire si / sau cresterea veniturilor. Stiti adanc ca puteti face destui bani, e nevoie doar disciplina si poate putin curaj.

 

Nu simtiti ca e momentul

„O voi face maine”, este o fraza obisnuita mormaita de noi toti.  Aceasta scuza aproape ca nu seamana cu o scuza, pentru ca atunci cand ne convingem ca o vom face maine, stim adanc ca nu vom putea. Am descoperit ca am tendinta de a face aceasta scuza cand vine vorba de trezirea devreme. Planul meu este sa ma trezesc mai devreme decat de obicei si sa fiu productiv inainte de a avea nevoie sa ma duc la munca. Cu toate acestea, de indata ce suna alarma, am lovit butonul de amanare!

 

Toti avem vise pe care vrem sa le realizam, dar scuzele precum acestea sunt motivele pentru care multi dintre noi ne simtim suparati de lipsa de progres pe care o facem. Daca nu suntem atenti timpul ne va trece si vom fi in aceeasi pozitie, fara experiente noi si fara noi realizari.