3 moduri pentru a pasi in industria fashion

Nu este o surpriza faptul ca industria modei, in special blogging-ul, este o piata saturata. Insa, odata cu aparitia retelelor sociale, puteti intra in legatura cu aproape orice sau oricine din industria modei. Acest lucru este bun si rau daca incercati sa intrati in industrie fara experienta si fara conexiuni.

Este util pentru ca oamenii cu care trebuie sa intrati in legatura pot fi contactati cu un click, insa nu trebuie sa va entuziasmati, pentru ca asa cum voi faceti acest lucru, la fel si oricine altcineva poate sa urmeze acelasi exemplu, ceea ce va va impiedica sa iesiti in evidenta. Dar nu renuntati inca! Exista cateva solutii:

Incepeti un blog
Probabil ca nu este o arma atat de eficienta, dar unii oameni inca neaga puterea bloggerilor. Daca sunteti unul din acei oameni … opriti-va! Fa-ti o favoare si creeaza-ti un blog chiar acum daca incerci sa intri in industria modei sau in orice industrie. Un blog este un portofoliu care dovedeste cat sunteti de capabile. Aceasta arata auto-disciplina pe care, desi nimeni nu va obliga sa o aveti, totusi v-o impuneti.

Dovediti atatea abilitati pe care le recunosc brandurile, angajatorii si casele de moda importante. Si din acest motiv, un blog va deschide atat de multe oportunitati intr-o lume aproape imposibil de accesat. Exista o multime de bloggeri de succes care nu aveau conexiuni si experienta in moda inainte de a incepe un blog si acum sunt in topul celor mai recunoscuti influenceri din domeniu.

Deveniti un colaborator
Freelancing sau a deveni un colaborator la un blog popular sau revista online este o alta modalitate foarte buna de a intra in moda. Dar nu va asteptati ca un mare brand sa va bata la usa. Cel mai bine este sa incepeti de jos si sa aveti un scop mare. Trimiteti e-mailuri catre fiecare revista online de moda care considerati ca rezoneaza cu specificul blogului vostru. Exista de obicei un loc pe site-ul web, sub pagina de contact, cu un e-mail al PR-ului sau o adresa de e-mail a redactiei, astfel ca acesta este cheia voastra de acces catre acea publicatie.

Deschideti un magazin online
Desigur, aveti nevoie de abilitati si talent pentru ca magazinul vostru sa aiba succes, dar nu exista niciun motiv pentru care nu puteti incerca. Lumea digitala este o modalitate atat de buna de a forma conexiuni, mai ales atunci cand oferiti un bun pe o platforma deja stabilita. Exista o multime de proprietari de magazine care au inceput pe site-uri mici si au ajuns cunoscuti. Odata ce numele vostru va ajunge cunoscut, veti incepe sa va construiti marca si oamenii va vor recunoaste ca o sursa de incredere in lumea modei.

Sunteti nou in industria modei sau va ganditi sa incepeti un blog? Ne-ar placea sa va auzim povestea in comentariile de mai jos!