12 Produse de skincare pe care trebuie sa le ai!

O piele radianta si sanatoasa este ceea ce ne dorim cu toatele. Cand vine de skincare trebuie sa tinem cont de tipul de piele, de preferintele personale in materie de brand, culoare si miros, dar si de nevoile si posibilitatile noastre financiare. Naturale sau organice, alegerea voastra! Iata ce produse trebuie sa aveti (potrivite oricarui tip de piele):

  • Crema de zi

Crema de fata ar trebui aplicata in fiecare dimineata pentru a va hidrata pielea, mai ales in perioadele cu umiditate crescuta.

  • Crema de noapte

Cremele de fata trebuie aplicate si seara, inainte de culcare. In acest fel, mentineti tenul suplu pe perioada somnului. Aceasta trebuie sa fie mai grasa si mai bogata pentru a va trezi dimineata cu un ten radiant.

  • Ulei facial

Kiehl’s este un brand renumit, insa uleiurile lor de fata sunt extraordinare. Aplicati zilnic un ulei de fata pentru a obtine un ten matifiat, radiant si catifelat. Uleiurile au proprietati de intinerire a pielii si de ameliorare a cosurilor.

  • Toner

Un toner se aplica pe fata curata pentru a o imbogati cu vitamine si minerale. Lavanda, menta si trandafirii sunt componente ideale si fresh pentru tonerul facial. O singura aplicatie pe ten va va calma si revigora pielea.

  • Masca de fata

Aplicarea unei masti de fata nu este benefic doar pentru ingrijire, dar va poate ajuta si pentru detoxifiere, in timp ce ofera nutrienti esentiali si hidratare tenului. Mastile tip servetel sunt cele mai utile deoarece sunt usor de aplicat si sunt haioase.

  • Exfoliant

Exfolierea se face dupa ce pielea a fost curatata si s-a aplicat toner pentru a fi omorate celulele moarte. Exfolierea este esentiala pentru a grabi procesul de vindecare al pielii si pentru a face ca a doua zi, produsele de machiaj sa se aplice mai usor.

  • Ser

Serul va aduce vitamine esentiale pielii pentru fermitate. Il hraneste si reduce aparitia petelor de pigmentare si a liniilor fine. Aplicati cate putin ser o data la cateva zile.